Andter Store tu apa?

Andter Store tu apa?

Andter Store ini sebenarnya adalah satu web service untuk Online Store. Nama yang selalu orang guna adalah Ecommerce website.

Ianya dah siap dibina dengan pelbagai kemudahan dan integrasi untuk anda terus boleh buat jualan barangan anda.

Cukup mudah, kerana Andter Store ini sesuai untuk jual berbagai jenis produk dan servis.

Contoh jika anda jual produk fizikal, atau perkhidmatan atau juga affiliate atau dropship, andter store ini sangat lah sesuai.

Anda boleh menerima bayaran terus dari pelanggan, melalui sistem bayaran di Anter Pay. Jika produk anda kategori mahal dan anda nak set kan bayaran ansuran bulanan kepada pelanggan juga pun boleh melalui Andter Store di plugin Andter Pay ini.

Banyak lagi kelebihan-kelebihan lain yang sentiasa di tambah baik oleh team developer Andter Store ini.

Jika anda berminat nak tahu lebih lanjut boleh terus ke link ini –> Andter Store.

Terima kasih.

admin

Penulis ialah seorang usahawan yang berusaha untuk berkongsi manfaat kepada usahawan lain. Ruangan ini menempatkan nasihat, buah fikiran, usaha, cara, tips dan panduan hasil lintasan di fikiran serta pengalaman penulis untuk di manfaatkan bersama para pembaca.
Close Menu
×
×

Cart

Subscribe sekarang untuk dapatkan promosi istimewa daripada saya.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nazri.my will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.