Andter Store tu apa?

Andter Store ini sebenarnya adalah satu web service untuk Online Store. Nama yang selalu orang guna adalah Ecommerce website.

Ianya dah siap dibina dengan pelbagai kemudahan dan integrasi untuk anda terus boleh buat jualan barangan anda.

Cukup mudah, kerana Andter Store ini sesuai untuk jual berbagai jenis produk dan servis.

Contoh jika anda jual produk fizikal, atau perkhidmatan atau juga affiliate atau dropship, andter store ini sangat lah sesuai.

Anda boleh menerima bayaran terus dari pelanggan, melalui sistem bayaran di Anter Pay. Jika produk anda kategori mahal dan anda nak set kan bayaran ansuran bulanan kepada pelanggan juga pun boleh melalui Andter Store di plugin Andter Pay ini.

Banyak lagi kelebihan-kelebihan lain yang sentiasa di tambah baik oleh team developer Andter Store ini.

Jika anda berminat nak tahu lebih lanjut boleh terus ke link ini –> Andter Store.

Terima kasih.

share kepada rakan anda...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print