Remaja Bukan Kanak-kanak

  • Post author:
  • Post category:Cerita

Seringkali kita membaca kisah-kisah pemuda-pemuda Islam pada zaman Rasulullah yang melakukan perkara-perkara yang, mengikut standard kita hari ini, agak luar biasa seperti Usamah bin Ziad, yang mengepalai bala tentera ke…

Continue Reading Remaja Bukan Kanak-kanak

PMR Result

  • Post author:
  • Post category:Cerita

Sekalung tahniah buat adik-adik yang sudah mendapat keputusan PMR. Yang dapat keputusan cemerlang tahniah atas usaha gigih anda. Yang mendapat keputusan Kurang Cemerlang, Usaha lagi. Anda Boleh. Ingat, Tuntut lah…

Continue Reading PMR Result

Tesco

  • Post author:
  • Post category:Cerita

Jalan-jalan pegi ke tesco jap malam ni bersama family abg. Kesian kat saiful, laptop nye masih tak sihat. tadi survey juga kat kedai komputer tanya Hard Disk IDE. susah nak…

Continue Reading Tesco

Lecturer Pelawat

  • Post author:
  • Post category:Cerita

Alhamdulillah.. Lecturer pelawat dah mai tadi.. Dah selesai present kat beliau :)  yeay!! Lepas ni fokus kat siapkan website baru Kedah-IT.. For Draf final report i thing should be ok.…

Continue Reading Lecturer Pelawat