Membuat website?

Ada ramai yang bertanya mengenai cara membuat website dan setelah siap buat website nak publish macam mana. Kali ini saya kongsi sikit tip cara-caranya. 1. Pilih dulu tujuan website tersebut.…

Continue Reading

Remaja Bukan Kanak-kanak

Seringkali kita membaca kisah-kisah pemuda-pemuda Islam pada zaman Rasulullah yang melakukan perkara-perkara yang, mengikut standard kita hari ini, agak luar biasa seperti Usamah bin Ziad, yang mengepalai bala tentera ke…

Continue Reading

PMR Result

Sekalung tahniah buat adik-adik yang sudah mendapat keputusan PMR. Yang dapat keputusan cemerlang tahniah atas usaha gigih anda. Yang mendapat keputusan Kurang Cemerlang, Usaha lagi. Anda Boleh. Ingat, Tuntut lah…

Continue Reading

Tesco

Jalan-jalan pegi ke tesco jap malam ni bersama family abg. Kesian kat saiful, laptop nye masih tak sihat. tadi survey juga kat kedai komputer tanya Hard Disk IDE. susah nak…

Continue Reading

Lecturer Pelawat

Alhamdulillah.. Lecturer pelawat dah mai tadi.. Dah selesai present kat beliau :) ¬†yeay!! Lepas ni fokus kat siapkan website baru Kedah-IT.. For Draf final report i thing should be ok.…

Continue Reading
Close Menu