Al Khawater

Introduction This program is arabic programme that show us many things about Dunia & Akhirat. You can get something new when you see this channel. We can see this at channel 106 ( Astro Oasis ) jam 1800H – 1900H (+8 MY ). Content 1. 14DISEMBER2013 Harini mula tengok cerita ni lambat sebab ade hal … Read moreAl Khawater

Take My Heart

Lyrics to Take My Heart : You can take my heart for a walk on the beach You can take my heart for a little trip You can take my heart very close to your heart You can take my heart forever if you like But not every heart belongs to any other You and … Read moreTake My Heart

Offer Letter

Alhamdulillah syukur, cek email dapat email dari company esoft. Diminta untuk sign offer Letter dan reply dengan segera. InsyaAllah panjang umur, murah rezeki boleh mula pada 2 Januari 2014. 🙂 Moga dipermudahkan oleh Allah segala urusan ku. Amin.

Laporan : Draf

Hari ini sibuk nak siapkan Draf Laporan untuk di hantar ke supervisor uum. Masih banyak yang perlu di tambah baik. Sistem testing dan slide untuk present pun masih belum dikemaskini. Banyak juga yang masih tertangguh ni. Sabar jelah. Nazri boleh. Sebulan je lagi. Chayok2..!! Usaha + Berdoa + Istiqamah + Tawakkal

Ketumbit, Satu Ujian

Pada hari ini mata kanan ketumbit, syukur alhamdulillah masih lagi Allah kurniakan nikmat untuk melihat. Mungkin disebabkan masuk binatang buas yang bebas beterbangan sewaktu naik moto semalam. Mula-mula memang sakit sikit berdenyut-denyut, tapi alhamdulillah menjelang petang dah beransur pulih. kesabaran itu penting, Allah tidak akan memberi ujian yang tidak mampu hambanya tanggung. Be positif, yakin … Read moreKetumbit, Satu Ujian