Office Time Line

Kali ini nak kongsi sikit mengenai Microsoft Office Time Line. Nak lebih maklumat baca maklumat di sini. Untuk cuba boleh download dan install. 🙂

Offer Letter

Alhamdulillah syukur, cek email dapat email dari company esoft. Diminta untuk sign offer Letter dan reply dengan segera. InsyaAllah panjang umur, murah rezeki boleh mula pada 2 Januari 2014. 🙂 Moga dipermudahkan oleh Allah segala urusan ku. Amin.

Laporan : Draf

Hari ini sibuk nak siapkan Draf Laporan untuk di hantar ke supervisor uum. Masih banyak yang perlu di tambah baik. Sistem testing dan slide untuk present pun masih belum dikemaskini. Banyak juga yang masih tertangguh ni. Sabar jelah. Nazri boleh. Sebulan je lagi. Chayok2..!! Usaha + Berdoa + Istiqamah + Tawakkal

Ketumbit, Satu Ujian

Pada hari ini mata kanan ketumbit, syukur alhamdulillah masih lagi Allah kurniakan nikmat untuk melihat. Mungkin disebabkan masuk binatang buas yang bebas beterbangan sewaktu naik moto semalam. Mula-mula memang sakit sikit berdenyut-denyut, tapi alhamdulillah menjelang petang dah beransur pulih. kesabaran itu penting, Allah tidak akan memberi ujian yang tidak mampu hambanya tanggung. Be positif, yakin … [Baca seterusnya…]

Interview

Pada pagi ini ku mendapat email dari esoft, satu company iT di sungai petani menjemput untuk di interview. Aku meminta kebenaran pada supervisor ku untuk keluar sebentar untuk pergi ke ke company tersebut. Alhamdulillah Allah permudahkan segalanya. Walaupun mata masuk habuk, sedut oksigen yang penuh asap, tu lah cabaran bila naik motosikal. Selamat juga sampai … [Baca seterusnya…]