PENDEDAHAN! RAHSIA SUPPLIER NI DAH TERBONGKAR LA…

PENDEDAHAN! RAHSIA SUPPLIER NI DAH TERBONGKAR LA…

 

Patut la Supplier lambat hantar barang, Rupanya ada rahsia…
.
Supplier ni, buat aku tension la..
Aku dah order lama dah apsal dia kata tak hantar lagi barang aku ni..
Macam-macam alasan.
.
Begitu la situasi salah seorang peniaga online diberi nama si A ini.
Si A selalu runsing kepala kerana berurusan dengan pembekal produk X yang dia jual.
.
Dia jadi agen sebagai Dropship produk X ini. Selalu sangat dia hadapi situasi teruk begini apabila buat tempahan dengan pembekal dia.
.
Selepas korek, punya korek rahsia, barulah dia tahu, pembekal dia selalu lambat disebabkan order barang direct dari china.
.
Tak lama tu, dia jumpa LUNA dan daftar jadi ahli. Belajar dari Lubuk Shopping China(LUNA) ilmu-ilmu beli barang direct dari china terus sampai ke rumah. tanpa perlu orang tengah.
Margin untung pun lebih tinggi. Cepat pun cepat. tak perlu lagi pening kepala seperti dulu.
Selain itu, pengalaman dan perkongsian dari otai-otai dan ahli senior LUNA sangat berharga, susah nak dapat tempat lain. Seronok si A bernetworking dengan mereka sambil ceduk ilmu.
.
Teknik mudah yang si A ni amalkan dalam bisnes beliau. Teknik Pre-order, Beli barang dari china, Deliver barang kepada Customer yang order(pre-order).
.
Rahsia selama ini yang Supplier di Malaysia buat dah terbongkar dan sekarang Si A ini berjaya buat jualan lebih banyak lagi. bertambah $$$ si A.
.
Nak jadi seperti si A ini?
.
Klik SINI untuk info lanjut.
‚Äč

share kepada rakan anda...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

admin

Penulis ialah seorang usahawan yang berusaha untuk berkongsi manfaat kepada usahawan lain. Ruangan ini menempatkan nasihat, buah fikiran, usaha, cara, tips dan panduan hasil lintasan di fikiran serta pengalaman penulis untuk di manfaatkan bersama para pembaca.
Close Menu