Platform Affiliate untuk bisnes owner produk digital

Assalammualaikum.

Hai apa kabar?

Saya nak kongsikan sistem affiliate antara yang terbaik yang patut bisnes owner produk digital gunakan.

Ada dua sistem yang saya nak perkenalkan. Yang pertama nama dia Magento 2.

Dia boleh set komisyen sehingga 10 teers. 10 level affiliate dia boleh set. Yang ni ada free edisi dan ada pakej berbayar. Lebih kepada ecommerce.

Nama sistem yang kedua ni adalah Idev. Yang ni saya explore boleh set sehingga 2 tier affiliate. Terbaik yang ni bagi saya. Sebab boleh membuatkan team affiliate kita generate pasif income. Setelah 2 tier mempromote dan dapat hasil jualan, 1 tier turut sama mendapat income.

Harga dia dalam USD199 sahaja. Untuk pakej asas tu. Bagi saya murah la, sebab sekali bayar je. Tak ada yuran bulanan atau tahunan macam sistem-sistem yang lain kat Malaysia.

Itu sahaja dari saya kali ini moga bermanfaat.

Jumpa lagi di artikel akan datang.

Terima kasih.

Ikhlas,

Mohd Nazri

Seorang yg sibuk menguruskan dakwah.

share kepada rakan anda...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

admin

Penulis ialah seorang usahawan yang berusaha untuk berkongsi manfaat kepada usahawan lain. Ruangan ini menempatkan nasihat, buah fikiran, usaha, cara, tips dan panduan hasil lintasan di fikiran serta pengalaman penulis untuk di manfaatkan bersama para pembaca.
Close Menu