Tesco

  • Post author:
  • Post category:Cerita

adik

Jalan-jalan pegi ke tesco jap malam ni bersama family abg.

Kesian kat saiful, laptop nye masih tak sihat. tadi survey juga kat kedai komputer
tanya Hard Disk IDE. susah nak dapat dah sekarang ni.
insyaAllah nanti kalau ada pun kat tempat lain la kot. Dan nak dapat kat tempat lain tu
ambil masa la nak dapatkannye.hehe
sabar dan terus bersabar ye..

admin

Penulis ialah seorang usahawan yang berusaha untuk berkongsi manfaat kepada usahawan lain. Ruangan ini menempatkan nasihat, buah fikiran, usaha, cara, tips dan panduan hasil lintasan di fikiran serta pengalaman penulis untuk di manfaatkan bersama para pembaca.