PMR Result

  • Post author:
  • Post category:Cerita

Sekalung tahniah buat adik-adik yang sudah mendapat keputusan PMR. Yang dapat keputusan cemerlang tahniah atas usaha gigih anda. Yang mendapat keputusan Kurang Cemerlang, Usaha lagi. Anda Boleh. Ingat, Tuntut lah…

Continue ReadingPMR Result

Tesco

  • Post author:
  • Post category:Cerita

Jalan-jalan pegi ke tesco jap malam ni bersama family abg. Kesian kat saiful, laptop nye masih tak sihat. tadi survey juga kat kedai komputer tanya Hard Disk IDE. susah nak…

Continue ReadingTesco

Lecturer Pelawat

  • Post author:
  • Post category:Cerita

Alhamdulillah.. Lecturer pelawat dah mai tadi.. Dah selesai present kat beliau :)  yeay!! Lepas ni fokus kat siapkan website baru Kedah-IT.. For Draf final report i thing should be ok.…

Continue ReadingLecturer Pelawat