Whatsapp Blaster untuk Online Saller blast wasap

  • Post author:
  • Post category:website

Salam hai pembaca,

Terima kasih singgah baca. Dalam perkongsian saya kali ini saya nak kongsi satu platform khas untuk online seller buat blast wasap kepada prospek/customer mereka.

Platform ini baru lagi disediakan. Nama dia Bullet. Anda boleh terus integratekan dia dengan FB page anda dan Google form. Jika ada prospek tinggalkan butiran wasap mereka di situ, Bullet akan boleh di setting up untuk follow up mereka terus.

Anda tak perlu setting menggunakan laptop atau komputer pun. Kerana Platform Bullet ini boleh terus di akses melalui Mobile Phone(handphone). Jadi anda boleh monitor di mana sahaja untuk blast whatsapp. Tanpa perlu lagi menggunakan Laptop/komputer.

Nombor whatsapp untuk anda guna sebagai blast whatsapp juga boleh di tambah mengikut keutamaan anda. Semua jenis file juga boleh disend oleh anda tanpa had menggunakan platform Bullet ini.

Untuk permulaan menggunakan platform ini anda boleh terus klik sini https://nazri.my/bullet dan klik tempah sekarang untuk isi borang tempahan bagi claim CREDIT PERCUMA seperti dibawah.

admin

Penulis ialah seorang usahawan yang berusaha untuk berkongsi manfaat kepada usahawan lain. Ruangan ini menempatkan nasihat, buah fikiran, usaha, cara, tips dan panduan hasil lintasan di fikiran serta pengalaman penulis untuk di manfaatkan bersama para pembaca.